On fire...

11:41 PG 1 Komen

Last nite after both of us chatting til almost 1.30 am (dua-dua tgh sengal malam tadi)..kitorg pun tido lah..pusing kanan..pusing kiri..still tak leh nak tido..suddenly heard something..i heard someone whispering..talking down at the bottom of the house..then hon keta bunyi..aku ingat ader org blok keta org lain..pas tu kereta yang diblok tak leh nak kuar..OMG..dah tgh malam gi tido la..hehehe..actually all that just nak sedap kan hati...suddenly i saw flashy light..siren..what happen..the whispering persons tu saling membunuh ker..iskh..tak pasal2x aku kena jadi saksi kes pembunuhan pulak..tak mo...tok se...so aku bangun n i saw kereta BOMBA PENYELAMAT and kereta polis... rumah sampah yang berdepan dgn bilik ku was on fire...the scary part is ader keta wira merah hati parking kat situ..kalo bomba datang lambat..kereta tu boleh meletup dan menyebabkan kebakaran yang lagi maha hebat.. dah la situ tempat parking kereta..boleh jadi gawat kalo sumer kereta meletup.. almost 30 minutes baru bomba balik..keta wira yang parking kat rumah sampah tu pun bomba simbah dengan wasap putih tu..

Pagi tadi owner kereta datang tgk keta die laim macam (mesti tak sedar kejadian malam tadi)..keta die mmg penuh dengan debu putih..pagi tadi aku pun nak la meninjau tempat kejadian..dgn rajinnya aku gi buang sampah..OMG..mmg tong sampah hijau tu habis kena makan api..bau hangit terbakar still lingering dalam rumah sampah tu..sampah dalam rumah sampah tu dah macam tak der..wondering..mcm mana lah rumah sampah tu boleh terbakar..and now..how am i nak buang sampah...tong sampah dah tak der...

Unknown

I am a cheerful exclusive-pumping mother to M. Fawwaz Adham and also an independent Shaklee Distributor who love to guide and assist others toward a healthier and happier life... Google

1 ulasan:

F.a.d. R.o.y berkata...

la ingatkan your heart on fire tadi.. hampeh!