Susahnyer nak beli gas kat putrajaya

3:15 PTG 0 Komen

Yupp..entry kali nie berdasarkan kisah benar penulis BLOG....memang SUSAH giler nak suh supplier hantar..Kepada yang duduk putrajaya kalo nak beli gas korang call jer nombor nie..mudah cepat senang...yang PALING PENTING KOMFEM SAMPAI DEPAN RUMAH..paling lewat tunggu 2 jam jer.. sebab tu moto perkhidmatan diorg. aku sebelum ni call la no glamer kata deliver sekitar putrajaya..tunggu 1 hari 1 malam memang tak sampai2x..last-last AKU CALL NOMBOR AJAIB ni..tak sampai sejam gas dah sampai rumah aku.

Nak tau NOMBOR AJAIB tu.. Inilah die..


Ni nombor delivery gas petronas..PENTING ni utk korang yang DUK PUTRAJAYA simpan..especially dah nak dekat ramadhan... pengalaman 1st time guna khidmat dorang aku bagi 4 bintang..memang bagus.. kalo nak beli tong gas lagi satu buat spare kat rumah pun dorang ader jual..in case korang salah beli ker.. nak tukar alamat ker..tak der masalah..korang call je balik bagitau nombor rujukan.. SENANGKAN..


OK, Chao.

Unknown

I am a cheerful exclusive-pumping mother to M. Fawwaz Adham and also an independent Shaklee Distributor who love to guide and assist others toward a healthier and happier life... Google

0 ulasan: